De specialist voor al uw dakwerkzaamheden op nieuwe daken en dakrenovaties aan oudere daken.

Van de Bildt Daktechniek uit Cothen is al meer dan 30 jaar de dakspecialist voor al uw dak werkzaamheden. Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit, service en veiligheid en gebruiken uitsluitend materialen met een KOMO en BDA keurmerk. Wij zijn opgeleid om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en kunnen verschillende dakbedekkingen monteren op zowel platte als hellende daken.

Wilt u gebruik maken van een professionele dakdekker. Neemt u dan contact op met van de Bildt daktechniek, wij zijn u graag van dienst.

Wij gaan graag uw dak op om een kijkje te nemen en maken daarna vrijblijvend een offerte voor U en informeren u over de mogelijkheden en of status van uw dak.

U kunt ons bereiken op 06-54663230 en info@vandebildtdaktechniek.nl  of u vult uw gegevens in op de contactpagina en wij bellen u terug.

Wij zijn met name gespecialiseerd in het vernieuwen van oude daken, lood en zinkwerken.

- kwaliteit gegarandeerd
- 10 jaar garantie

Uw dak worden het gehele jaar door beïnvloed door zon, storm, vorst, sneeuw en andere factoren. Het dak moet niet alleen waterdicht zijn of esthetisch een fraai beeld opleveren, maar meer nog op uiterst vakkundige wijze zijn aangebracht met topkwaliteit materialen.

  • bitumen dak

    Een plat dak met een bitumen APP dakbedekking

  • kunstof dak

    Een plat dak met PVC kunstof dakbedekking

  • EPDM dak

    Een plat dak met EPDM dakbedekking

Met vriendelijke groet,

Robert van de Bildt